Soudal Könnyű Akril (fehér)

  • Mennyiségi egység: db
  • Kiszerelés: db

A Soudal Könnyű Akril egy gyorsan kötő, rendkívül könnyű akril alapú tömítőanyag, mely kiválóan tapad különböző falazatokra, gipszkartonokra, stukkókra és minden olyan porózus felületre, mely az építőiparban megtalálható.

ÁR: 819 Ft/db
egységár: 819 Ft/db
Ismertető

Soudal Könnyű Akril

Egy gyorsan kötő, rendkívül könnyű akril alapú tömítőanyag, mely kiválóan tapad különböző falazatokra, gipszkartonokra, stukkókra és minden olyan porózus felületre, mely az építőiparban megtalálható. A Könnyű Akril alkalmas pl.: repedések kitöltésére vízszintes és függőleges felületeken, csavarok esztétikai vakolására… stb. Zsugorodásmentes száradás gipszkarton felületeken is, díszlécek, dekor profilok, ablak- és ajtókeretek körül.

Felhasználás:

Az akril tömítőanyagok a bennük található nedvesség elpárolgásának hatására szilárdulnak meg, ám ez a hagyományos akril tömítőanyagok esetén térfogat és súlycsökkenéssel, azaz zsugorodással jár. A Soudal Könnyű Akril 0,58 g/ml sűrűségű, szemben egy hagyományos akrillal, amely ~ 1,60 -1,80 g/ml sűrűségű. A kevesebb nedvességtartalomnak köszönhetően sima, egyenletes felületen elegendő egy rétegben, nagyobb repedések, csavarfejek tömítésekor legalább két rétegben érdemes a tömítőanyagot felhordani. A bőrösödési idő 5 perc, azonban 15 perc elteltével– egy rétegben felhordva-, a felület csiszolható, festhető. A kedvező száradási időnek és a zsugorodásmentes tulajdonságának köszönhetően rendkívül gyors munkavégzést tesz lehetővé, más akril tömítőanyagokkal szemben.

Kiszerelés: 280 ml