Rockwool Airrock ND kőzetgyapot hőszigetelő anyag 50 mm

  • Mennyiségi egység: m2
  • Kiszerelés: csomag

Gyártó: Rockwool Csomag: 6 m2 Mennyiségi egység: m2 Méret: 1000x600mm Árainkat a raktárkészlet erejéig tudjuk garantálni.
Jelenlegi raktárkészletről kérjük érdeklődjön telefonon vagy várja meg írásos visszaigazolásunkat.

ÁR: 7 836 Ft/csomag
egységár: 1 306 Ft/m2
Ismertető

TERMÉKLEÍRÁS

Műgyanta kötésű, teljes keresztmetszetében víztaszító, csupasz kőzetgyapot lemez.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

Az Airrock ND (ND = Normal Density, normál testsűrűség) lemezek felhasználása elsősorban a magasabb akusztikai követelményeket kielégítő szerelt gipszkarton válaszfalak akusztikai hangszigetelő betéteként ajánlott. Eredményesen alkalmazható zárt (nem perforált) álmennyezetek felső síkjára helyezve hang- és hőszigetelésként. Javasolt a használata olyan szerkezetekben is, ahol a kőzetgyapot közvetlenül áramló levegővel találkozik.

A ROCKWOOL KŐZETGYAPOT TULAJDONSÁGAI

Kiváló hőszigetelő. Nem éghető, hő hatására füstöt nem fejleszt, nincs égvecsepegés, a tűzterjedést megakadályozza. Nemcsak jól hangszigetel, hanem hangelnyelő képessége is kiemelkedő. Teljes keresztmetszetében víztaszító, felületéről a vízcseppek leperegnek, de ugyanakkor páraáteresztő képessége szinte a levegőével megegyező. Nem zsugorodik, hőtágulása nincs. Az egészségre nem káros: magas biológiai oldódóképességű, úgynevezett RAL minőségű kőzetgyapot alapanyagból készül.


Dokumentumok