Aquastop kenhető szigetelés

  • Mennyiségi egység: zsák
  • Kiszerelés: zsák

Aquastop kenhető szigetelés
Gyártó: LB KNAUF
Zsák: 25 kg

ÁR: 7 546 Ft/zsák
egységár: 7 546 Ft/zsák
Ismertető
Az AquaStop Kenhető szigetelés ásványi kötôanyagot és speciális adalékokat tartalmazó, gyárilag elôkevert szárazhabarcs, melyet felhasználás elôtt vízzel össze kell keverni.
ALKALMAZÁSI TERÜLET: Az AquaStop Kenhetô szigetelés alkalmas pincék, fürdôszobák, zuhanyzók, egyéb kisebb vízterheléssel rendelkezô helyiségek falainak, aljzatának szigetelésére üzemi víz ellen. Az Aquastop Kenhetô szigeteléssel bevont felületek hidegburkolattal láthatók el. A hidegburkolat ragasztása Flex ragasztóval történhet. Kül- és beltérben alkalmazható. Jelentôs hômozgású felületeken (pl.: erkély, terasz) az Aquastop Flex rugalmas kenhetô szigetelést alkalmazzuk!
FELDOLGOZÁS: Követelmények az alapfelülettel szemben, a Kenhetô szigetelés felhordását megelôzô mûveletek: Az AquaStop Kenhetô szigetelés felhordható betonra, cement- és alapozott anhidritesztrichre, mész-cement kötésû simított alapvakolatra, teljesen kifugázott falazatra. Az alapfelület legyen megfelelôen szilárd, tiszta, por- és repedésmentes. Az erôsen nedvszívó alapfelületeket elô kell nedvesíteni, ebben az esetben fgyeljünk arra, hogy a szigetelés felhordásakor ne legyen a felületen vízflm! Az Aquastop Kenhetô szigetelés feldolgozása: Az AquaStop Kenhetô szigetelést - a felhasználás elôtt - fúrógépbe fogott keverôszár segítségével vízzel keverjük össze, 1 zsák (25 kg) porkeverékhez 10 l vizet adva. A homogénre kevert anyagot korongecsettel hordjuk fel a felületre, legalább kettô, lehetôség szerint három rétegben. Az élek és sarkok mentén alkalmazzunk hajlaterôsítô szalagot! A munkálatokat +5°C feletti hômérsékleten végezzük és ügyeljünk arra, hogy a felület egyenletesen száradjon. Erôs széltôl, tûzô napsütéstôl óvjuk a felhordott réteget.
MÛSZAKI ADATOK:
Max. szemcse: 0,25 mm

Anyagszükséglet:
kb. 1,2 kg/m2
/réteg
Rétegvastagság: kb. 0,5 mm rétegenként
Keverôvíz: kb. 0,4 l/kg
Keverési idô min.: 5 perc
Bedolgozási idô: 30 perc
Csomagolás:
25 kg-os zsákban
Raktározás:
Fedett helyen, bontatlan
eredeti csomagolásban
max. 12 hónapig