Pécsi Akció! Rockwool multirock ásványgyapot hőszigetelő anyag 50 mm

Ár: 4.193 Ft / csomag
 
Egységár: 559 Ft / m2
Gyártó: Rockwool Csomag: 7,5m2 Mennyiségi egység: m2
Az akció 2019. április 5-től 30-ig, illetve a készlet erejéig tart.
csomag

Ismertető

Válaszfalakhoz, előtétfalakhoz, borított gerendafödémekbe és acél falkazettákba
Többcélú könnyű hőszigetelő lemez

TERMÉKLEÍRÁS

Műgyanta kötésű, teljes keresztmetszetében víztaszító, csupasz kőzetgyapot lemez.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

A Multirock lemezek kedvezően alkalmazhatók gipszkarton válaszfal rendszerekben, homlokzati falak belső felén, borított gerendafödémek gerendák közötti légterében, könnyűszerkezetes épületek homlokzati acél falkazettáiban, zárt álmennyezetek fölött hő-, hang- és megelőző tűzvédelmi szigetelésként. Elsősorban olyan szerkezetekben történő felhasználása ajánlott, ahol mechanikai igénybevétel nincs, illetve áramló levegő nem éri.

A ROCKWOOL KŐZETGYAPOT TULAJDONSÁGAI

Kiváló hőszigetelő. Nem éghető, hő hatására füstöt nem fejleszt, nincs égvecsepegés, a tűzterjedést megakadályozza. Nemcsak jól hangszigetel, hanem hangelnyelő képessége is kiemelkedő. Teljes keresztmetszetében víztaszító, felületéről a vízcseppek leperegnek, de ugyanakkor páraáteresztő képessége szinte a levegőével megegyező. Nem zsugorodik, hőtágulása nincs. Az egészségre nem káros: magas biológiai oldódóképességű, úgynevezett RAL minőségű kőzetgyapot alapanyagból készül.

Az akció 2019. április 5-től 30-ig, illetve a készlet erejéig tart. Az akció kizárólag pécsi telephelyünkön történő átvétel esetén érvényes.